Kattava opas veturin alueen ravintoloihin ja liikkeisiin

Veturi on Kouvola kauppakeskus, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman ravintoloita ja liikkeitä. Tässä oppaassa esittelemme kolme suosittua ruokapaikkaa ja muutaman mielenkiintoisen liikkeen Veturi-keskuksessa.

1. Subway Kouvola

Subway on maailman suurin pikaruokaketju, joka tarjoaa monipuolisia Subi-leipiä ja salaatteja. Kouvolan Veturi-keskuksessa voi nauttia Subwayn herkullisista tuotteista muun muassa Subway Kouvola -ravintolassa.

Anna valintasi aina henkilökunnalle

Muistathan aina kertoa henkilökunnalle millaisen leivän tai salaatin haluat.Subwayssa voit valita leivän, täytteet, kastikkeet ja lisukkeet juuri oman maun mukaan. Suosittujen valintojen joukosta löytyy niin kasvissyöjien kuin lihansyöjienkin herkut.

2. Subway Manski

Manski on toinen Veturi-keskuksen Subway-ravintoloista. Jos etsit nopeaa ja terveellistä ruokavaihtoehtoa lähellä Kouvolan rautatieasemaa, Manski on hyvä valinta. Voit nauttia herkullisen Subin heti matkasi jatkoksi tai ottaa mukaan matkalle.

3. Subway Veturi

Kuten nimestä voi päätellä, Subway Veturi sijaitsee Veturi-keskuksen sydämessä. Ravintola tarjoaa mukavan paikan rentoutumiseen ja ruokailuun shoppailun lomassa. Voit nauttia tuoreen leivän tai salaatin juuri sellaisena kuin haluat.

Veturin liikkeet

  • H&M
  • Clas Ohlson
  • Prisma
  • CDON.COM

H&M

H&M on tunnettu muotivaateketju, joka tarjoaa ajankohtaista ja laadukasta muotia. Veturi-keskuksen H&M-myymälässä voi löytää niin naisten, miesten kuin lastenkin vaatteita eri hintaluokissa.

Clas Ohlson

Clas Ohlson on monipuolinen tavaratalo, josta voit löytää kodin elektroniikkaa, työkaluja, taloustavaroita, sisustustarvikkeita ja paljon muuta. Kouvolan Veturi-keskuksen Clas Ohlsonista saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Prisma

Veturin Prisma on suuri ja monipuolinen hypermarket, josta saat kaiken tarvitsemasi ruokailuun, kodinhoitoon, vapaa-aikaan ja muuhun. Prisma tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kilpailukykyisin hinnoin.

CDON.COM

CDON.COM on suosittu verkkokauppa, josta voit tilata pelejä, elokuvia, elektroniikkaa, vaatteita ja paljon muuta. Kouvolan Veturi-keskuksessa sijaitseva CDON.COMin myymälä tarjoaa kätevän paikan tutustua tuotteisiin ennen ostamista.

Artiklen Kattava opas veturin alueen ravintoloihin ja liikkeisiin har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 12 anmeldelser